За нас

“АВАЛ” ООД е специалист с над 25 години опит в областта на автомобилната сигурност, аудио и мултимедийни системи. Ние можем да ви консултираме, да доставим и инсталираме нужната техника, за да получите повече мултимедийни възможности, повече комфорт и повече удоволствие във вашия автомобил, дом или офис.

Нашият уебсайт е нашият каталог

www.aval-bg.com е един от първите специализирани онлайн магазини в България с 15 години история. За това време изпълнихме над 12 000 поръчки на клиенти. От сайтът ни може да поръчате над 2000 артикула, може да разгледате нашите проекти или да „откраднете“ идея какво може да се реализира с най-съвременните продукти на пазара. Използваме и предлагаме единствено най-качествената техника и сме един от лидерите в сферите, в които работим. За това говорят наградите от специализираните изложения и състезания, но най-вече многобройните ни верни клиенти и партньори. Независимо дали желаете някоя от нашите услуги или просто търсите съвет, свържете се с нас.

Отдали сме се на идеята, че най-важно е да изпълним точно желанията на клиента. А това означава първо да ги разберем. Затова в нашите магазини има огромно разнообразие от продукти, които клиентите могат да разгледат и изпробват, за да направят правилния избор. Голямата складова наличност ни позволява бързо да изпълняваме поръчките от онлайн магазина, а опитът ни дава възможност да ви съветваме за избора.

Ние се развиваме

Започнахме като квартален гараж в Пазарджик, а днес имаме 3 магазина и 3 монтажни центъра в два града. Но нашият най-голям успех е, че за 20 години успяхме да създадем екип от професионалисти, който може да изпълни всички ваши желания. Достатъчно е да знаете какво искате, а ние ще ви насочим какво е необходимо, за да бъде изпълнено вашето желание и ще ви предложим най-удачните варианти.

Редица от най-реномираните световни марки ни се довериха да бъдем техни представители. АВАЛ е официален вносител за България на DLS, SilentCoat, Helix, Match, Brax, DD Audio, 4Connect, STP и др. За тях осигуряваме наличност, гаранционно и извънгаранционно обслужване. Предлагаме и всички останали качествени продукти, които са представени у нас от надеждни партньори. Представители сме на EMMA (European Mobile Media Association) за България и като такива организираме състезания за най-добрите автомобилни аудиосистеми.

 

АВАЛ ООД изпълнява проект по процедура BG-RRP-3.005 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“, „Програма за икономическа трансформация“ към компонент „Интелигентна индустрия“ на Националния план за възстановяване и устойчивост.

Проект № BG-RRP-3.005-3916-C01 с наименование: „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“ и главна цел: Допринасяне за ускоряване на прехода към цифровизация на икономиката чрез предоставяне на безвъзмездни средства за внедряване на информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация на малките и средните предприятия.

Обща стойност: 20 000,00 лв., от които 20 000,00 лв. европейско и 0,00 лв. национално съфинансиране

Начална дата на изпълнение на проекта: 10.11.2023 г.

Крайна дата на изпълнение на проекта:   10.11.2024 г.

Специфичните цели на проекта са:

Целта на процедурата е да допринесе за ускоряване на прехода към цифровизация на икономиката чрез предоставяне на безвъзмездни средства за внедряване на информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация на малките и средните предприятия (МСП).

Проектни дейности: Дейностите по проекта са насочени към извършване на следните ИКТ услуги: маркетинг в социални медии (social media marketing) и изграждане на система за управление на съхранението и споделянето на информация.

Очаквани резултати от изпълнението на проекта: Чрез подкрепата по процедурата да се повиши нивото на интеграция на дигиталните технологии в дейността на предприятията и да се подобри готовността им за последващо възприемане на технологии от Индустрия 4.0. Инвестициите по процедурата са съобразени с изискванията на принципа за „ненанасяне на значителни вреди“  върху околната среда, допринасяйки за екологичния преход чрез ускорено прилагане на цифровите технологии в дейността на предприятията.

 

АВАЛ в цифри:

25 години на пазара

15 години онлайн магазин

3 магазина и монтажни центъра в 2 града

2000 артикула винаги на склад

12 000 изпълнени поръчки от онлайн магазина

15 опитни професионалисти работят за вас