За нас

За нас

“АВАЛ” ООД е специалист с над 20 години опит в областта на автомобилната сигурност, аудио и мултимедийни системи. Ние можем да ви консултираме, да доставим и инсталираме нужната техника, за да получите повече мултимедийни възможности, повече комфорт и повече удоволствие във вашия автомобил, дом или офис.

Нашият уебсайт е нашият каталог

www.aval-bg.com е един от първите специализирани онлайн магазини в България с над 10 години история. За това време изпълнихме над 10 000 поръчки на клиенти. От сайтът ни може да поръчате над 2100 артикула, може да разгледате нашите проекти или да „откраднете“ идея какво може да се реализира с най-съвременните продукти на пазара. Използваме и предлагаме единствено най-качествената техника и сме един от лидерите в сферите, в които работим. За това говорят наградите от специализираните изложения и състезания, но най-вече многобройните ни верни клиенти и партньори. Независимо дали желаете някоя от нашите услуги или просто търсите съвет, свържете се с нас.

Отдали сме се на идеята, че най-важно е да изпълним точно желанията на клиента. А това означава първо да ги разберем. Затова в нашите магазини има огромно разнообразие от продукти, които клиентите могат да разгледат и изпробват, за да направят правилния избор. Голямата складова наличност ни позволява бързо да изпълняваме поръчките от онлайн магазина, а опитът ни дава възможност да ви съветваме за избора.

Ние се развиваме

Започнахме като квартален гараж в Пазарджик, а днес имаме 3 магазина и 3 монтажни центъра в два града. Но нашият най-голям успех е, че за 20 години успяхме да създадем екип от професионалисти, който може да изпълни всички ваши желания. Достатъчно е да знаете какво искате, а ние ще ви насочим какво е необходимо, за да бъде изпълнено вашето желание и ще ви предложим най-удачните варианти.

Редица от най-реномираните световни марки ни се довериха да бъдем техни представители. АВАЛ е официален вносител за България на DLS, SilentCoat, Helix, Match, Brax, DD Audio, 4Connect и др. За тях осигуряваме наличност, гаранционно и извънгаранционно обслужване. Предлагаме и всички останали качествени продукти, които са представени у нас от надеждни партньори. Представители сме на EMMA (European Mobile Media Association) за България и като такива ежегодно оргарнизираме състезания за най-добрите автомобилни аудиосистеми.

 

АВАЛ в цифри:

 • 23 години на пазара
 • 11 години онлайн магазин
 • 3 магазина и монтажни центъра в 2 града
 • 2000 артикула винаги на склад
 • 10 000 изпълнени поръчки от онлайн магазина
 • 15 опитни професионалисти работят за вас

   

  ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ „ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА „НАУКА И ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ...

 •  

   

  АВАЛ“ ООД изпълнява проект по Процедура BG16RFOP002-2.073 „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“, Приоритетна ос 2 „Предприемачество и капацитет за растеж на МСП“, Инвестиционен приоритет 2.2. „Капацитет за растеж на МСП” по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020.

   

  Проект № BG16RFOP002-2.073-0597-C01 с наименование: „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19“ и главна цел: Осигуряване на оперативен капитал за българските микро и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.

   

  Дейности по проекта: Дейности, необходими за преодоляване на недостига на средства или липса на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19.

   

  Обща стойност: 10 000,00 лв., от които 8 500,00 лв. европейско и 1 500,00 лв. национално съфинансиране

   

  Начална дата на изпълнение на проекта: 23.06.2020 г.

  Крайна дата на изпълнение на проекта: 23.09.2020 г.

   

   

  ------------------------------------------------------------------ www.eufunds.bg ------------------------------------------------------------

   

  Този документ е създаден в рамките на проект „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19“ в изпълнение на договор № BG16RFOP002-2.073-0597-C01 с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

   

Аval-bg.com ® Всички права запазени