Доставка

Доставка

Начини на доставка

Всеки продукт от нашия каталог може да Ви бъде доставен на следващия работен ден след поръчка. Изпращането се осъществява по куриер (Speedy, Еконт, OK Express, Лео-Експрес). Плащането на поръчаната стока може да стане по три начина:

1: С наложен платеж (плащате на куриера доставчик при получаване на стоката). В този случай продуктите се изпращат с фактура и касова бележка.  Продуктите с марка Pioneer на стойност по-голяма от 100лв. се предлагат с безплатна доставка до офис на Еконт.

2: По банков път след изпратена проформа от наша страна и потвърждение за плащане от ваша страна. Продуктите се изпращат с приложена фактура за плащане по банков път. 

3: Пазаруване на лизинг - www.aval-bg.com вече предлага опцията всяка стока на стойност над 150.00 лв. да бъде закупена online на разсрочено плащане. "АВАЛ" ООД има сключени договори с лизинговите компании UniCredit и JetCredit. След попълването на молбата за отпускане на кредит следва период на одобрение, който отнема около 30 мин. При одобрение на молбата от лизинговата компания, желанта от Вас стока (стоки) ще Ви бъде изпратена по куриер, придружена от необходимите документи за подпис. Куриерският представител ще бъде инструктиран кои документи трябва да се подпишат и върнат към нас, а вие ще получите копие от Вашия лизингов договор, подписан и подчетан от "АВАЛ". Изплащането на самата стока ще се осъществява в най-близкия клон на съответната банка, като информацията и данните за лизинговата фирма ще бъдат прикачени към лизинговия договор.

4: Плащане чрез PayPal
Online магазинът www.aval-bg.com предлага разплащане и с PayPal. Акаунът на нашата фирма е [email protected]. Чрез PayPal всеки човек, който притежава валиден е-мейл, може да направи превод на www.aval-bg.com. Инициаторът на превода трябва първо да си отвори сметка в PayPal и да я обезпечи със средства.

Доставката се поема от клиента. Изключение правят продуктите на Pioneer на стойност над 100.00 лв. Всички цени са с включен ДДС.

Какво включва доставката
Срокове 

Доставката включва поръчаните от вас продукти, фактура и касова бележна, гаранционни карти, брошури и каталози на други предлагани от от нас продукти.

Срокове на доставка

Обикновено всички поръчки се доставят на следващия работен ден след потвърждение от получателя. Изключения се получават при национални празници, неработни дни или в случаи на изчерпани количества на дадения продукт. В тези случаи наш служител ще се свърже с Вас, за да се уточнят подробностите.
 

Връщане на стока
з

Всеки закупен продукт от нашия on-line магазин може да бъде върнат в срок от 7 работни дни след закупуването. Условията за връщане на стока са описани в Закона за защита на потребителя

Чл. 55. (1) Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 7 работни дни, считано от датата на: 1. получаване на стоката от потребителя, когато са изпълнени изискванията на чл. 54 - за стоки;
2. сключване на договора, а когато задълженията по чл. 54 са изпълнени след сключването на договора - от деня на тяхното изпълнение, но не по-късно от срока по ал. 3 - за услуги.
...
(6) Доставчикът е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор.
(7) Потребителят е длъжен да съхранява получените от доставчика стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по ал. 1.

Данни на фирмата:
Име: "АВАЛ" ООД
МОЛ: инж. Румяна Неделчева
Адрес на регистрация: Пазарджик, ул."Витоша"88
ЕИК: BG112594024

Аval-bg.com ® Всички права запазени